Ferma Vedetelor: A ieşit pe locul 2, dar s-a îmbogăţit. Află care au fost tarifele concurenţilor!

De: Cătălina Matei / 23.06.2016, 15:26
Ferma Vedetelor: A ieşit pe locul 2, dar s-a îmbogăţit. Află care au fost tarifele concurenţilor!
Emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro tv s-a terminat, iar acum ies la iveală detalii despre sumele pe care le-au încasat participanţii.

12 vedete au intrat în ferma din Cipru, în reality show-ul „Ferma Vedetelor”, iar la mijlocul concursului au mai intrat încă 4 vedete, piraţii, care şi-au câştigat un loc binemeritat în show. Printre aceştia s-a numărat şi Vasile Calofir, cunoscut fanilor emisiunii încă de la prima ediţie.

Scandal uriaş! Paul Ipate, acuzat că ar fi ştiut dinainte probele de la duel

După ce a fost a fost „Negustorul” din „Ferma Vedetelor” de la Cocani, judeţul Dâmboviţa, în 2015, Vasile Calofir a intrat în emisiune anul acesta din postura de concurent, la mijlocul concursului.

Paul Ipate, marele câştigător de la Ferma Vedetelor: Ce va face cu cei 50.000 de euro?

Actorul a ieşit pe locul doi, dar a câştigat o mulţime de fani şi şi-a rotunjit veniturile. Astfel, potrivit click.ro, anul acesta concurenţii ar fi primit cam 1.500 de euro pe săptămână, iar Vasile Calofir ar fi negociat un onorariu de 1.300 de euro pe săptămână.

Vasile Calofir a rezistat în fermă nouă săptămâni şi a luat aproape 12.000 de euro. În 2015 a primit propunerea de a fi Fermierul care mergea în pădure cu produse pentru concurenţii din fermă. Pentru o singură apariţie a primit 1.000 de lei. Actorul a avut 12 apariţii şi a luat 12000 de lei.