Fernando Alonso recunoaște ca este îndragostit

Apropo.ro / 15.06.2006, 15:50
Fernando Alonso recunoaște ca este îndragostit
Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso a dezvaluit într-un interviu acordat unor publicații din Spania și Italia ca este îndragostit și ca își dorește sa aiba un copil. "Sunt foarte îndragostit. S-ar putea ca într-o zi sa ma casatoresc și sa devin tatal unui

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso a dezvaluit într-un interviu acordat unor publicații din Spania și Italia ca este îndragostit și ca își dorește sa aiba un copil. „Sunt foarte îndragostit. S-ar putea ca într-o zi sa ma casatoresc și sa devin tatal unui baiețel”, a spus Alonso.

Pilotul echipei Renault a raspuns mai multor întrebari ale jurnaliștilor, demonstrând aspecte mai puțin cunoscute despre modul sau de a gândi. De exemplu, spaniolul spune ca nu banii sunt importanți, ci performanța și placerea de a concura. „Banii sunt buni pentru a-i ține în banca. Eu concurez de placere. Concurez deoarece asta înseamna emoții puternice timp de o ora și jumatate în fiecare duminica”, spune Alonso.

Fernando recunoaște ca uneori îi este teama. „Când eram mic îmi era frica de paianjeni, trebuia sa ma uit sub pat de fiecare data înainte sa ma culc. Acum îmi este frica când fac scufundari, nu vezi nimic în fața, te simți prizonier”, recunoaște pilotul de F1.

Alonso marturisește care sunt limitele faimei sale. „Ador sa fiu apreciat, dar detest sa fiu un personaj, deși înțeleg ca oamenii vor sa știe unele lucruri despre mine. Deși asaltul presei de scandal nu îl suport. Din acest motiv, în ultimii patru ani am fost doar de doua ori în Spania”. De aceea, atunci când trebuie sa aleaga ce ar eradica în lume spune: „Din viața mea aș elimina presa ce cauta senzaționalul, din lume aș eradica razboaiele”.

Pilotul echipei Renault, campion mondial en titre, nu vrea sa discute despre politica, dar accepta sa discute despre religie. „Nu sunt credincios și gata. S-a întâmplat în timp și nu vad de ce este ciudat acest lucru. Nu ma gândesc nici la batrânețe, nici la moarte, eu traiesc în prezent”.

În final, Alonso recunoaște ca nu se vede ca un exemplu pentru ceilalți: „Nu, nu ma simt un exemplu, nu este vorba despre egoism, ci doar ca tot ceea ce fac, fac pentru mine”.