Fernando Colunga – amor cu o superbă actriţă argentiniană?

Apropo.ro / 09.02.2008, 00:09
Fernando Colunga - amor cu o superbă actriţă argentiniană?
Fernando Colunga, Ricardo de Salamanca, căpitanul piraţilor din telenovela "Pasiune”, difuzată ACASĂ, sîmbătă şi duminică, de la orele 19.30, se pare că ar avea o relaţie cu Estefania Iglesias, o actriţă argentiniană, fost fotomodel în vîrstă de 27 de ani.

Zvonurile au apărut după ce cei doi au fost văzuţi împreună cinând într-un restaurant faimos din New York, însă nu au fost confirmate, fiind cunoscut faptul că Fernando Colunga preferă să nu vorbească despre viaţa lui privată.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pentru filmul « Ladrón que roba a ladrón ». Acest film a fost lansat pe DVD pe 29 ianuarie, iar din distribuţie mai fac parte : Gabriel Soto, Ivonne Montero, Saúl Lisazo şi Sonya Smith(« Destine furate »). Fernando a terminat la sfîrşitul lunii ianuarie filmările pentru telenovela « Pasiune », iar legat de planurile sale de viitor, actorul a declarat: “Pînă acum mi-am dedicat toată atenţia şi tot timpul acestei telenovele. Abia de acum înainte mă pot gîndi la următoarele proiecte. Trebuie să mă hotărăsc ce voi face mai departe: teatru sau film.

Oricum, la începutul lunii martie, vreau să urmez nişte cursuri de actorie în SUA şi să continuu studiile de regie. Pentru mine este foarte important să mă perfecţionez şi să devin mai bun în fiecare zi pentru a putea oferi publicului lucruri de calitate”.