Fernando, fost concurent ”Chefi la cuţite”, despre reţeta de mici ”care nu îngraşă”

De: Andra Voiculescu / 09.07.2018, 10:17
Fernando, fost concurent ”Chefi la cuţite”, despre reţeta de mici ”care nu îngraşă”
Noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat începând de duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, este unul în care surprizele se ţin lanţ atât pentru telespectatori, cât şi pentru vedetele invitate.

Pentru prima dată, Nea Mărin, care este administrator de restaurant şi care are în fiecare ediţie câte patru vedete invitate să-l ajute, şi Liviu Vârciu, care-l va avea alături pe Andrei Ştefănescu, sunt într-o continuă competiţie. Liviu şi Andrei îşi deschid şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă, la câţiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

Şi pentru că nici Liviu şi nici Andrei nu sunt atât de pasionaţi de bucătărie încât să poată găti pentru clienţii terasei lor, cel pe care îl conving să-i ajute este Fernando Polo, fostul concurent ”Chefi la cuţite”.
De meserie instructor de salsa şi fitness, Fernando este originar din Republica Dominicană. Tocmai de aceea, atuul său în bucătărie este savoarea exotică pe care o poate da preparatelor. Pentru el, bucătăria este o pasiune şi în ciuda faptului că nu are o diplomă de bucătar îşi petrece foarte mult timp inventând cele mai savuroase reţete pentru soţia sa româncă.

Aşa s-a întâmplat şi în cadrul show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, unde a făcut furori cu reţeta sa de mici. Dar nu doar felul cum a preparat micii a reprezentat garanţia succesului, ci şi modul în care a prezentat un produs românesc tradiţional.
”Poftiţi la mici din Republica Dominicană, mici care nu îngraşă”, este îndemnul lui Fernando pentru clienţii care imediat se lăsau convinşi de această descriere.
”Cei mai buni mici sunt cei care conţin 80 la sută carne de vită şi 20 la sută carne de oaie”, dezvăluie Fernand, care este cu adevărat pasionat de preparatele tradiţionale româneşti.
Cum se va descurca echipa lui Liviu Vârciu în competiţie cu cea a lui Nea Mărin, la ce provocări vor fi nevoiţi să facă faţă, telespectatorii vor afla în noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, a cărei primă ediţie va fi difuzată duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.