Ferrari dispusa sa îi ofere lui Rossi un contract de 60 mil. de euro

Apropo.ro / 25.09.2005, 15:50
Ferrari dispusa sa îi ofere lui Rossi un contract de 60 mil. de euro
Echipa Ferrari este dispusa sa îi ofere lui Valentino Rossi 60 de milioane de euro pentru un contract pe trei sezoane, în cazul în care italianul ar decide sa renunțe la motociclism în favoarea Formulei 1, a anunțat cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de Marca. "Daca Valentino

Echipa Ferrari este dispusa sa îi ofere lui Valentino Rossi 60 de milioane de euro pentru un contract pe trei sezoane, în cazul în care italianul ar decide sa renunțe la motociclism în favoarea Formulei 1, a anunțat cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de Marca.

„Daca Valentino Rossi ar decide cu adevarat sa treaca la Formula 1 în 2007, Ferrari ar avea pregatita pentru el suma de 60 de milioane de euro, evident pentru întreg contractul, care ar expira în 2009”, a notat Gazzetta dello Sport.

Directorul tehnic al echipei Ferrari, Ross Brawn, a recunoscut interesul scuderiei pentru Rossi. „Consideram ca asocierea Ferrari-Rossi este foarte atractiva. Totul depinde de el”, a spus Brawn.

Gazzetta dello Sport menționeaza ca Rossi, în vârsta de 26 de ani, a negat, recent, ca ar fi ajuns la un acord cu Ferrari.

Mediafax