Festival Internaţional Lesby

Apropo.ro / 03.02.2009, 19:54
Festival Internaţional Lesby
În Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor are loc în perioada 9–15 februarie primul festival de la noi din ţară, dedicat lesbisenelor.

Organizat de Asociaţia pentru femei "Esti unică", evenimentul are intrare liberă pentru toţi cei care doresc atât să se distreze şi să afle mai multe despre comunitatea LGBT. De acest privilegiu nu se bucură însă şi presa, aleasă pe sprânceană pe motiv că se doreşte a fi o modalitate de informare şi comunicare, ci nu un mod de expunere sau o paradă.

Timp de o săptămână, începând zilnic cu orele 18:00 vor avea loc o serie de evenimente legate de tema festivalului: proiectii de filme, dezbateri sustinute de specialisti (sănătate, sexualitate, consiliere psihologica sau juridică, drepturi şi responsabilitate), expozitii de bijuterii, piese de teatru sau concursuri. Serile vor avea loc concerte rock, house ori pop şi se vor încheia cu Cocktail & Lesbi Party.

Poate cel mai aşteptat si cel care stârneşte cele mai multe emoţii este concursul Miss Lesbi, de pe 13 februarie. Puteţi participa dacă trimiteţi o descriere personală şi trei fotografii pe adresa de e-mail a concursului: [email protected]. Fotografiile pe baza cărora publicul va vota pe site-ul asociaţiei, vor fi unele profesioniste, oferite apoi de către organizatori fiecărei participante pe un CD…

www.timeoutbucuresti.ro