Festivalul Berii Germane se desfasoara in Parcul Tineretului din Bucuresti

Apropo.ro / 21.09.2011, 12:30
Festivalul Berii Germane se desfasoara in Parcul Tineretului din Bucuresti
In perioada 22 - 25 septembrie, in Parcul Tineretului din Bucuresti, se desfasoara Festivalul Berii Germane.

Incepand de joi 22 septembrie si pana duminica 25 septembrie are loc Festivalul Berii Germane, cea mai mare sarbatoare a berii din aceasta toamna, ce se va desfasura in Parcul Tineretului din Bucuresti, intrarea Sincai.

Festivalul Berii Germane este o manifestare in stil nemtesc, unde poti savura o gama variata de bere germana, precum: Weismainer, Krombacher, Monchshof, Paulaner, Maisel Weisse, Kapuziner, Leikeim, Ankerbrau, Hacker-Pschorr.

Festivalul Berii Germane

Pe langa berile nemtesti vei gasi si bere din Cehia: Budejovichy, Budvar, Bernard, bere ruseasca: Baltika si, nu in ultimul rand, bere englezeasca: London Pride.

Dar ca sa poti gusta din toate aceste sortimente de bere, trebuie sa si mananci ceva, asa ca am adus la Festivalul Berii Germane sortimente delicioase de carnati zemosi bavarezi, coaste grase de porc la gratar, dulciuri delicioase si multe alte minunatii de desfatat papilele gustative.

Toti trecatorii vor putea lua parte la spectacole de percutie, pantomima si stand-up comedy, concerte in aer liber si alte activitati specifice, cat si expozitii de artizanat si obiecte handmade, din ceramica, obiecte din lemn, costume populare, tesaturi, articole din piele, covoare, instrumente muzicale, cergi si bijuterii.

Pe scena festivalului vor canta Mircea Baniciu&Vlady Cnejevici, Fly Project si Orchestra Gemana „Karpaten Show „.