Festivalul Brazilor de Craciun, editia a VIII-a (Foto&Video)

Apropo.ro / 26.11.2008, 23:00
In acest an Festivalul Brazilor de Craciun prezinta povestile speciale a 18 braduti, reprezentativi pentru frumosul gest de a darui.

Pentru ca Sarbatorile de Iarna invita pe fiecare dintre noi la frumosul gest de a darui, Festivalul Brazilor de Craciun a prezentat astazi povestile emotionante a 18 braduti, asa cum a facut de fiecare data, timp de 8 ani.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, o organizatie neguvernamentala activa in domeniul promovarii drepturilor copilului din 1990.

Brazii vor fi licitati in cadrul Galei, care va avea loc la Ramada Bucharest North, pe 4 decembrie, pentru a sprijini copii din Romania care au nevoie de ajutor.

Autorii brazilor prezentati in cadrul acestui eveniment au fost creati special, de cativa dintre cei mai cunoscuti designeri romani: Alexandru si Mihnea Ghildus, Irina Marinescu, Kinga Varga si Carla Szabo, Laura Vargalui, Missoni, Mihaela Glavan, Oxette, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, Stephan Pelger Venera Arapu, Wilhelmina Arz si copiii din programele Salvati Copiii.

Astazi, brazii au putut fi admirati in premiera, la Ramada Bucharest North. Gazda evenimentului a fost Andi Moisescu, iar printre invitati s-au aflat atat cativa dintre designerii bradutilor, cat si membri ai Comitetului de Organizare al Festivalului Brazilor de Craciun, printre care Amalia Nastase si Andreea Raicu.

Designer-ul Irina Marinescu a vorbit, in exclusivitate, cu Apropo.ro despre povestea din spatele bradutului special pe care l-a creat pentru Festivalul Brazilor de Craciun. Vezi clipul:

Montaj: Andrei Dinu; Video: Catalin Sanda; Foto: Cosmin Bararu; Reporter: Alina Boicu

 GALERIE FOTO – Festivalul Brazilor de Craciun

 Festivalul Brazilor de Craciun