Festivalul Filmului de la Cannes 2012: Rochiile vedetelor (Poze)

De: Gabriela Voicu / 17.05.2012, 16:20
Festivalul de Film de la Cannes 2012 a debutat ieri, cu prezența pe covorul roșu a unor vedete de prima clasa de la Hollywood, purtând ținute fabuloase, ca în fiecare an.

Festivalul de la Cannes a început ieri, vedetele nepierzând ocazia de a defila pe covorul roșu, în ploaia de blitzuri. Evenimentul este dedicat actriței Marilyn Monroe și se desfășoară până în 27 mai, când va avea loc gala de închidere.

Pe parcursul celei de-a 65-a ediții, vor rula 91 de producții, din care 22 au fost înscrise în competiția pentru Palme D’Or.

Vedetele au strălucit în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes, lăsând publicul fără cuvinte. Covorul roșu a fost inundat de rochii superbe, prețioase, purtate cu eleganță de staruri precum Eva Longoria, Tilda Swinton și Diane Kruger.

Vezi galeria foto

Freida Pinto (Foto: Hepta)

Cea din urmă și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie verde-mentă, cu corset, având unul dintre umeri acoperiți cu un voal lung, în stil capă. Diane a purtat coc simplu și machiaj natural.

Eva Longoria a purtat o rochie semnată Marchesa, cu broderie fină și trenă amplă de tul. Rochia-sirenă i-a pus foarte bine în evidență formele și trăsăturile perfecte.

Freida Pinto a ales o rochie cu corset colorat, fără mâneci, și fustă roz pal, cu tăietură adâncă. Criticii au catalogat ținuta sa ca fiind neobișnuită.

Eva Herzigova (Foto: Hepta)

Eva Herzigova a arătat superb, în stil clasic! Diva a ales o rochie cu croială simplă, perfect mulată pe silueta ei subțire, cu mici detalii strălucitoare.Coafura retro pe care a ales-o pentru seara de deschidere a festivalului s-a potrivit perfect cu ținuta și accesoriile.

Atât cântăreața Lana Del Rey cât și actrița franceză Virginie Ledoyen au ales ținute simple, extrem de elegante și feminine.