Festivalul Filmului de la Cannes 2013: Eva Longoria, fără chiloți pe covorul roșu

De: Gabriela Voicu / 22.05.2013, 16:30
Tot mai multe actrițe de la Hollywood vin fără chiloți la evenimentele mondene. Cea care "a comis-o" recent la Festivalul Filmului de la Cannes 2013 a fost Eva Longoria.

Tot mai multe actrițe de la Hollywood vin fără chiloți la evenimentele mondene. Cea care „a comis-o” recent la Festivalul Filmului de la Cannes 2013 a fost Eva Longoria, eroina din serialul „Neveste disperate”.

În vârstă de 38 de ani, Eva Longoria s-a amuzat când a aflat că a fost surprinsă, sâmbătă, de paparazzi fără lenjerie intimă pe covorul roșu. Ea a venit la Festivalul de la Cannes într-o rochie sexy de culoarea fisticului. În timp ce urca scările pentru a participa la premiera filmului „Jimmy P. Psychotherapy Of A Plains Indian”, actrița s-a sprijinit de Anne Hathaway și și-a ridicat rochia, uitând că nu avea lenjerie intimă, spre deliciul paparazzilor, care au surprins-o fără chiloți.

Vezi mai multe poze

Eva Longoria (Hepta)

Incidentul, despre care Longoria a scris apoi pe Twitter, a fost comentat în lumea întreaga mai ceva decât cel care l-a speriat pe actorul austriac Christoph Waltz (56 de ani), când au fost trase focuri de armă în apropierea sa. Starul dădea un interviu, vineri, în studioul Canal +, aflat pe plaja din Cannes, alături de actorul francez Daniel Auteuil (63 de ani), când un bărbat a tras cu un pistol. Din fericire, gloanțele erau oarbe. La rândul său, acest incident a survenit după doar câteva ore de când un set de bijuterii scumpe Chopard fuseseră furate din camera unui hotel.