Festivalul Filmului de la Cannes 2013: Keanu Reeves, neîngrijit pe covorul roșu

De: Gabriela Voicu / 22.05.2013, 10:30
Festivalul Filmului de la Cannes 2013: Keanu Reeves, neîngrijit pe covorul roșu
Keanu Reeves nu mai este actorul sexy de altădată. El s-a îngrășat și a apărut neîngrijit pe covorul roșu de la Festivalul Filmului din Cannes 2013.

Keanu Reeves și-a arătat vârsta la Festivalul Filmului de la Cannes 2013. Starul s-a îngrășat și a apărut nearanjat pe covorul roșu, într-un stil asemănător celui pe care actorul îl adoptă în viața de zi cu zi. Coafura lui Keanu ne amintește de cea pe care o avea în comedia din 1991 „Bill & Ted’s Bogus Journey”.

Anul trecut, actorul era in forma cand a participat la premiera unui film, dar probabil ca s-a distrat copios de atunci si pana acum, a scris presa straina.

 

Reeves se afla la Cannes in acest an pentru a promova pelicula „47 Ronin”, un film de actiune in care actorul joaca rolul unui samurai din secolul al 18-lea, care cauta sa razbune moartea fostului sau mentor.

Keanu promoveaza si filmul „Man of Tai Chir”, care reprezinta debutul sau regizoral. Acesta reda povestea lui Tiger Chen, un actor care se implica in circuitul luptelor underground din Beijing.