„Festivalul Primăverii”, în perioada 25 februarie – 8 martie, la Galeria Dalles din Capitală

Apropo.ro / 22.02.2014, 10:00
Mărțișoare din porțelan și ceramică, păpuși din lemn și frumoase aranjamente florale sunt câteva dintre ofertele de la Târgul de mărțișor "Festivalul Primăverii", care va avea loc în perioada 25 februarie - 8 martie, la Galeria Dalles din Capitală.

Mărțișorul, eternul simbol al primăverii, este „regina balului”. La târgul „Festivalul Primăverii” se vor găsi mărțișoare sculptate în lemn de tei, cireș și prun, fiecare venind cu povestea lui: cocoșul, care reprezintă speranța, bufnița, un simbol al înțelepciunii, care vede acolo unde oamenii nu pătrund. De asemenea, la târg se vor găsi și mărțișoare din porțelan și ceramică inspirate din cultura de Cucuteni, precum și păpuși din lemn în straie naționale.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Pentru fetele care doresc să fie în ton cu natura, organizatorii au pregătit bentițe atent manufacturate, adevărate coronițe cu flori de primăvară, accesorii handmade cu influențe etno reinventate din țesături populare, bucăți de postav, transformate în coliere și brâie vesel colorate.

Cei care îndrăgesc decorațiunile vor găsi la târg lămpi din metal și sticlă cu elemente florale, vase din sticlă manuală, colorată în masă sau pictată și înnobilată cu foiță de aur.

În anotimpul frumuseții, bărbații au la dispoziție o mare diversitate de aranjamente florare pe care le pot dărui, alături de o bijuterie din aur, argint sau pietre semiprețioase, aduse din îndepărtatele ținuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului, sau de cosmetice create din ingrediente 100% naturale.

Târgul „Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles este deschis între 25 februarie și 8 martie, în intervalul orar 10.00 – 20.00, iar intrarea este liberă.