Festivalul Sonisphere din Anglia a fost anulat!

De: Gabriela Voicu / 30.03.2012, 17:25
Festivalul Sonisphere din Anglia a fost anulat!
După ce trupa Queen a postat un anunț pe site-ul oficial potrivit căruia Festivalul Sonisphere Knebworth a fost anulat, organizatorii au confirmat oficial această informație.

Trupa Queen a anunțat pe site-ul oficial că ediția din acest an a festivalului Sonisphere Knebworth (Anglia) a fost anulată. La scurt timp, postarea a fost dezactivată.

Queen sunt cap de afiș la Sonishpere 2012 (6-8 iulie), cu participarea vocală a lui Adam Lambert. Kiss și Faith No More se află pe afișul evenimentului.

Anularea festivalului Sonisphere Knebworth a fost anunțată oficial și de organizatori, la scurt timp dupa ce Queen au postat anunțul.

Queen, cap de afiș la Sonisphere Knebworth

„Să organizăm împreună un festival într-un an cu adevarat epuizant a fost mai dificil decât am anticipat. Ne-am petrecut ultimele luni luptând din greu ca Sonisphere să rămână în calendar. Din cauze financiare nu ne-am permis să ținem festivalul la standardele pe care artiștii și publicul Sonisphere le merita cu prisosință”, este scris în comunicatul postat pe site-ul festivalului.

Festivalul Sonisphere are loc anual în Europa, inclusiv în România, în perioada iunie-august, fiind organizat de John Jackson și Kilimanjaro Live. Ediția britanică a debutat pe 1 august 2009, la Knebworth House, iar capete de afiș au fost trupele Linkin Park și Metallica.