Festivalului cintecului de dragoste

Apropo.ro / 26.02.2002, 11:38
Festivalului cintecului de dragoste
Piesa care a cistigat Festivalul national al cintecului de dragoste, Poate tu, poate eu, trebuia sa fie coloana sonora a unui film despre Dracula. Proiectul n-a mai iesit, dar Narcisa Suciu si Mihai Pocorschi - care a semnat atit muzica cit si versurile cintecului -, s-au ales

Piesa care a cistigat Festivalul national al cintecului de dragoste, Poate tu, poate eu, trebuia sa fie coloana sonora a unui film despre Dracula.

Proiectul n-a mai iesit, dar Narcisa Suciu si Mihai Pocorschi – care a semnat atit muzica cit si versurile cintecului -, s-au ales cu marele premiu, in valoare de o mie de dolari. Interpreta spune ca inainte de anuntarea trofeului era in hanorac si gata de plecare la o intilnire cu prietenii. „Am fost convinsa ca aceste concursuri sint mai mult sau mai putin aranjate”.

In plus, si ea si Mihai Pocorschi credeau ca Sarmalele reci vor lua laurii, pentru ca au avut „o piesa bestiala”. Colaborarea celor doi dateaza de anul trecut, cind au facut cinci piese, incluse pe viitorul ei album, „Auriu”. Iar „Poate tu, poate eu” va fi extras pe single si va avea curind si un videoclip. Cit priveste banii cistigati, nici unul nu vrea sa spuna cum si-au impartit – procentual – premiul, dar Narcisa si-a facut deja cumparaturile.

„Eu am o problema cu incaltarile si aceasta a fost principala destinatie a finantelor. Mi-am luat o pereche de bocanci in care ma simt bine si niste cizme fitoase!”. De citeva sute de dolari.

SURSA : PROTV MAGAZIN

Tags: