Fetele au fost în extaz la concertul lui Alejandro Martinez

Apropo.ro / 30.01.2013, 12:00
Fetele au fost în extaz la concertul lui Alejandro Martinez
Cubanezul care a cântat în trupa Mandinga a încins grav atmosfera la concertul pe care l-a susţinut într-un club din Capitală.

Muzică la maxim, dansatoare pe bar şi fanele în delir. Atmosfera a fost incendiară la concertul pe care Alejandro Martinez l-a susţinut vinerea trecută în clubul B.O.A din Bucureşti. Cubanezul a făcut furori cu piesele pe care le-a cântat alături de trupa Mandinga, iar fanele au fredonat alături de el, cele mai cunoscute melodii din repertoriul său.

Alejandro a cântat live, alături de trupa sa de instrumentişti, iar cele două dansatoare ale sale au oferit un spectacol de zile mari, dansând pe bar, alături de artist. Noul single cu care Alejandro este acum în promovare, „Sombiru”, a avut succes, iar fanele l-au rugat pe artist să le prepare cocktail-ul cu acelaşi nume. Câteva fete înfierbântate de atmosfera din club, au venit la sfârşitul concertului la Alejandro şi l-au rugat să se pozeze cu el, întrebându-l mai în glumă, mai în serios, dacă are iubită. Artistul a zâmbit şi a trecut politicos peste propunerile indecente ale fanelor, care nu sunt deloc puţine!