Fetele de la Amadeus îl primesc pe Robbie Williams cu un cover emoţionant al piesei „She’s The One”

De: Nicoleta Nicolae / 17.07.2015, 12:00
Fetele de la Amadeus îl primesc pe Robbie Williams cu un cover emoţionant al piesei „She’s The One”
Amadeus lansează un cover inedit al piesei renumitului cântăreţ, „She’s The One”, un tribut adus nu doar solistului internaţional, ci şi tuturor celor care iubesc şi sunt iubiţi.

Piesa „She’s The One”, cântată de Amadeus la viori, violoncel şi pian, beneficiază de un videoclip filmat în Bucureşti.

Conform scenariului, Naomi Anelis apare într-una din sălile de studiu ale şcolii Casa de Balet, cântând la pian, acompaniind dansul tinerei balerine Cosmina Dinu.

Patricia Cimpoiaşu, romantica trupei şi iubitoare de natură, apare cântând la violoncel pe pontonul unui lac, la apusul soarelui.

Bianca Gavrilescu este tânăra violonistă care cântă cu pasiune, în zorii zilei, visând la o carieră de succes în lumea muzicală.

Andreea Runceanu apare cântând la vioară electrică pe străzile colorate ale Bucureştiului, aducând armonia acordurilor muzicale în rândul trecătorilor.

La finalul clipului, fiecare primeşte un bilet cu un mesaj de dragoste şi de apreciere de la persoana specială din viaţa lor: „You make my heart sing every day” (Naomi), „You are simply beautiful in so many ways” (Patricia), „That smile of yours makes me happy” (Bianca) şi, surpriză,  pentru Andreea, un mesaj scris pe un bilet valabil la concertul Robbie Williams de la Bucureşti: „You’re the one! …your biggest fan”.

„Fiecare femeie este specială, fiecare este ‚the one’ pentru cineva, fiecare este ‚cel mai iubit dintre pământeni’ pentru cineva în propria viaţă. În noi se poate regăsi, urmărind clipul, fiecare fată de vârsta noastră. Mesajele scrise de la final, concepute şi livrate pe căi neconvenţionale de cei de la livrezdragoste.ro, reprezintă gândurile şi sentimentele celor care ne apreciază. Mi-aş dori să nu ne pierdem obiceiul de a trimite scrisori scrise de mână. Poate, luaţi de agitaţia de zi cu zi, uităm să facem gesturi frumoase, surprize plăcute celor pe care îi iubim. O scrisoare, un mesaj trimis neconvenţional, scris de mână şi nu tastat repede pe un telefon, s-ar putea să impresioneze şi să cântărească mai mult decât am putea crede. ‚Emoţie pe hârtie, magie la destinaţie’, după cum este motto-ul celor de la livrezdragoste.ro”, declară Andreea Runceanu.

Piesa „She’s The One”, în varianta Amadeus, a fost orchestrată de Xenti Runceanu.

Scenariul a fost realizat de Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu, iar videoclipul a fost filmat de George Mihăilescu, cel care a semnat şi clipul „Derniere Danse”, cover-ul Amadeus al piesei semnată de Indila, care are deja aproape 4 milioane de vizualizări pe Youtube.