Fetele de la Amadeus, păzite în Nigeria de bodyguardul Madonnei şi al lui George Clooney

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2015, 06:00
Fetele de la Amadeus, păzite în Nigeria de bodyguardul Madonnei şi al lui George Clooney
Artistele au avut parte de zile de neuitat în Nigeria, ţară unde au susţinut două concerte, unul într-un club din Lagos, şi altul în cadrul unei mare gale caritabile ce a avut scopul strângerii de fonduri pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa.

Fetele au avut parte de tratament VIP si de servicii de paza si securitate de exceptie. De acest lucru s-a ocupat chiar cel care i-a pazit in trecut pe celebrii Madonna, George Clooney sau pe membrii trupei U2.

„Domnul care ne-a avut in grija, seful echipei de securitate, este sud african specializat in situatii de criza si negociator in cazuri de rapire. Ne-a povestit ca a negociat pana acum 45 de rapiri. Am fost escortate in drumul nostru dintre aeroport si hotel de o masina de security cu sirena si cu oameni inarmati. A fost ingrozitor de aglomerat, un trafic cum nu am vazut nicaieri in lume pana acum. Un drum care in mod normal se face in 20 de minute se poate face chiar si in 5 ore. A fost inspaimantator la inceput, mai ales ca am aterizat noaptea”, povesteste Patricia Cimpoiasu.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au petrecut cateva zile de neuitat in Lagos, Nigeria, oras in care au avut programate doua concerte: unul caritabil organizat de fundatia St. Georges Lodge 3065, si altul intr-un club din oras la un eveniment privat.