Fetele de la Amadeus, sechestrate pe o insulă din Turcia

De: Mia Nicolescu / 07.06.2012, 09:17
Fetele de la Amadeus, sechestrate pe o insulă din Turcia
Andreea, Alexandra, Cristina și Patricia au fost sechestrate timp de șase ore pe o insulă din largul Mării Marmara, după ce un bărbat a murit.

Trupa Amadeus a fost invitată să susțină un concert în Turcia, în cadrul unui eveniment de lansare a unui brand premium de vodcă.

Petrecerea a fost una exclusivistă, cu maxim 50 de invitați, printre care s-au numărat afaceriști de top și vedete autohtone, care și-au făcut apariția la bordul unor iahturi de milioane de euro pe insula privată Sedef Adasi din largul Mării Marmara

Trupa Amadeus

După ce artistele noastre au cântat printre picături de ploaie, patru petrecăreți au urcat la bordul unei șalupe de mare viteză și au pornit în aventură. În apropierea unei insule învecinate, șalupa s-a izbit violent de stânci, iar unul dintre bărbați a murit pe loc.

Poliția maritimă turcă a declanșat o anchetă și a interzis traficul în zonă, motiv pentru care Andreea, Alexandra, Cristina și Patricia au rămas sechestrate pe insulă timp de șase ore, de unde au plecat abia a doua zi dimineață.