Fetele de la Bambi, în premieră cu iubiţii la lansarea noului lor videoclip, “Iubirea mea secretă”! – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 16.02.2018, 16:30
Fetele de la Bambi, în premieră cu iubiţii la lansarea noului lor videoclip, “Iubirea mea secretă”! - FOTO&VIDEO
Aseara a avut loc lansarea videoclipului “Iubirea mea secreta”, care poarta amprenta fetelor de la Bambi, o colaborare cu Sprint Music. Denisa si Raluca Tanase au pus astfel la cale un frumos eveniment, special pentru aceasta ocazie.

Au pregatit un videoclip in care au o imagine fresh si din ce in ce mai sexy, o linie de tricouri cu mesaje si au decis ca este momentul sa se afiseze amandoua surorile, in premiera, cu iubitii. Denisa a venit insotita alaturi de noul ei partener de viata, Mircea Branzei, patronul unui centru de infrumusetare din Bucuresti, iar Raluca i-a zambit mereu iubitului sau, atunci cand nu era ocupata sa dea interviuri. Locatia aleasa pentru eveniment a fost un local de fite din Floreasca, Chef’s Experience, acolo unde, pe langa parintii “bambinelor” si managerul Marius China de la Sprint Music, le-au fost alaturi o multime de prieteni, colegi din presa, dar si cateva vedete apropiate lor, precum Stefan Stan, Kamara de la AlbNegru, Cristina Cioran, Theo Rose, Eugenia Serban, Oana Sarbu.

“E foarte greu sa ai iubiri secrete atunci cand esti in lumina reflectoarelor. In acelasi timp este normal ca partenerii nostri sa fie alaturi de noi in momentele importante cum a fost lansarea de aseara, sa ne sprijine si ne bucuram de faptul ca s-au implicat, ne-au sustinut si ne-au ajutat in organizarea evenimentului. E foarte important pentru noi sa stim ca ii avem alaturi si ne bucuram ca traversam o perioada in care suntem echilibrate si fericite atat pe plan personal cat si pe plan profesional si speram ca in aceasta piesa, “Iubirea mea secreta”, sa se regaseasca cat mai multa lume si sa aiba un succes cat mai mare!”, a marturisit Denisa.