Fetele din LaLa Band şi mărţişoarele lor (poze)

De: Nicoleta Nicolae / 05.03.2012, 14:13
Fetele din LaLa Band şi mărţişoarele lor (poze)
Iată ce mărţişoare au primit fetele din “LaLa Band”, trupa vedeta a serialului “Pariu cu viaţa”, de la colegii lor, de 1 martie.

Alina Eremia, protagonista serialului „Pariu cu viaţa” are un mărţişor cu valoare sentimentală: „Acum 3-4 ani am primit de la părinţii mei o broşă din cristale în formă de cheia sol, în urma rezultatelor mele la festivalurile de muzică”.


La începutul primăverii, Cristinei Ciobanaşu îi place să dăruiască atât flori, cât şi mărţişoare mamelor şi profesoarelor, şi îşi aminteşte că: „În Moldova, când eram mică, pe 1 martie, fetele dădeau mărţişoare băieţilor, şi pe 8 martie băieţii dădeau flori fetelor”.


Sore are o adevărata colecţie de accesorii pe care ori le-a cumpărat, ori le-a primit de la prieteni, însă de unele mărturiseşte că nu se desparte niciodată: „Mărţişorul meu preferat este această brăţară din cheiţe de fermoar, primită de la prietena mea cea mai bună. Îmi place foarte mult pentru că e originală şi am purtat-o la fiecare 1 martie în ultimii doi ani. Firul clasic rosu-alb îl port tot în jurul încheieturii, pentru că după cum se vede, sunt fană brăţări!”.

Frumoasa Alexia Talavutis îşi aduce aminte cu plăcere de experienţa de anul trecut: „Îmi place să dăruiesc flori pentru că reprezinta reînvierea naturii, dar şi tradiţionalul şnur de mărţişor alb cu roşu”. Alexia are un mărţişor special pentru fanii serialului „Pariu cu viaţa: „Din albul fulgilor de nea / Şi din a soarelui zâmbire / V-am împletit un mărţişor / Aducător de fericire!”.

Gloria Melu a primit o jucărie care îi este foarte dragă: „Cel mai frumos mărţişor pe care îl am este un ursuleţ de pluş care mi-a fost dăruit cu tot sufletul şi am simţit asta”, declară interpreta Sofiei din „Pariu cu viaţa”.

Tinerii din LaLa Band aşteaptă cu nerăbdare mega concertul pe care îl vor susţine pe 11 martie de la ora 18.00 la Sala Palatului, acolo unde îşi vor lansa şi cel de-al doilea album „LaLa Love Songs”.