Fetița care a trăit 10 ani în jungla africană (Poze și video)

De: Gabriela Voicu / 10.06.2013, 12:00
Tippi este o fetiță născută în Franța, dar care a trăit primii 10 ani din viață în jungla Africii, printre animale periculoase. Află povestea incredibilă a micuței "Mowgli"!

Tippi Benjamine Okanti Degre este fata care a trăit, în primii zece ani de viață, în jungla Africii. Fotografiile din copilăria celei care a crescut precum personajul lui Rudyard Kipling din „Cartea junglei”, spun povestea unei vieți extraordinare.

 + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

VEDETĂ‚ SURPRINSĂ‚ ÎN IPOSTAZE INTIME CU PROPRIUL FIU!

 

Cartea „My Book of Africa”, publicată acum în toată lumea pentru prima dată, arată prieteniile neobișnuite ale fetiței cu un elefant, căruia îi spune „fratele meu”, și cu un leopard, pe care îl numește „cel mai bun prieten al meu”. Meseria părinților săi francezi, fotografi de peisaje sălbatice, a făcut posibile călătoriile extinse în Africa. Aventura a început cu nașterea lui Tippi în Namibia, continuând în țări precum Botswana, Zimbabwe și altele din Sudul Africii, potrivit msn.com.

Vezi galeria foto

Tippi și struțul

Imaginile incredibile cu Tippie care călărește un struț sau stă liniștită alături de un linx și dansează cu un elefant arată legătura neașteptată, cel puțin pentru omul modern, dintre oameni și bestii.

„Tânăra Mowgli” a putut să se împrietenească cu unele dintre cele mai periculoase animale pentru că acestea erau obișnuite cu oamenii. Majoritatea erau orfane și crescute de fermieri. Cu toate acestea, în ciuda aparențelor, mama ei, Sylvie, spune că a pus mereu siguranța fetei înainte de toate, așa că ochii au fost mereu pe Tippi. În afară de două mușcături de suricată și o păruială de la un babuin numit Cindy, fetița junglei nu a pățit niciodată nimic, cu toate că a făcut poze și cu lei.

Pentru Tippie, reîntoarcerea în țara nativă, Franța, la vârsta de 10 ani, a fost o încercare dificilă. Ceea ce pentru orice copil era normalitate, pentru Tippie a fost un chin. „Îi era foarte dor de animale. Nu aveam loc pentru câine în apartamentul nostru, așa că i-am luat un papagal. O însoțea peste tot, era mereu pe umărul ei. L-a iubit atât de mult, era singurul ei prieten”, a mai spus Sylvie. În prezent, Tippi are 23 de ani și este studentă la Regie.