Fetița care hrănește ciorile, iar ele îi oferă cadouri

De: Carmen Ulian / 02.03.2015, 09:00
Fetița care hrănește ciorile, iar ele îi oferă cadouri
La vârsta de opt ani, o americancă a reușit să dezvolte o relație om-pasăre așa cum nu s-a mai văzut.

Micuța Gabi Mann iubește păsările, în special ciorile, așa cum o fac multe persoane, numai că relația de față este una specială.

Totul a început pe când când micuța, atunci în vârstă de patru ani, a scăpat pe jos mâncare. O cioară a furat imediat mâncarea, după care a urmărit-o în speranța că accidentul se va repeta. Împreună cu suratele ei au tot pândit-o pe micuță.

Așteptau să coboare din autobuzul școlii pentru a le mai arunca de mâncare. Micuța a observat și a început să le hrănească zilnic. Fiecare știa ce are de făcut. Anii au trecut, iar obiceiul a fost păstrat.

Împreună cu mama ei, Gabi a decis să lase ciorilor mâncare în grădina casei sale, alături de apă. Inteligentele ciori au dorit să le recompenseze cumva pe cele două, astfel că de fiecare dată când veneau să mănânce lăsau din ciocuri și câteva cadouri strălucitoare adunate de pe drum: cuie, sârme, cercei pierduți si tot felul de alte obiecte colectate.

Gabi Mann, acum în vârstă de opt ani, are o relație strânsă cu prietenele sale înaripate, dar și o colecție impresionantă de cadouri primit de la ciori. Vecinii o numesc Fiica Naturii, căci nimeni până la ea nu s-a înțeles mai bine cu păsările.