Fetița care sare peste obstacole ca un cal – VIDEO

De: Gabriela Voicu / 16.12.2013, 14:00
Fetița care sare peste obstacole ca un cal - VIDEO
Anna Salander din Suedia este o fetiță de 11 ani cu un hobby neobișnuit, care, însă, i-ar putea pune sănătatea în pericol.

Anna Salander din Suedia este o fetiță de 11 ani cu un hobby neobișnuit. La vârsta la care un copil preferă jocurile pe calculator, micuța alege să alerge și să sară peste obstacole așa cum face un cal în competiție.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Pasiunea pentru o astfel de activitate a apărut natural, când fata locuia cu bunica ei și cățelul acesteia, Peggy. Anna își dorea să fie ca el, dar când a mai crescut și-a dat seama că îi plac mai mult caii.

A fi ca un cal poate suna distractiv, dar Anna se antrenează în fiecare zi. La început obstacolele nu erau mai înalte de 40 de centimetri, însă acum ea poate să sară, ca un cal, peste cele care au chiar și 110 centimetri. Cea mai mare provocare pentru ea este acum să sară obstacole consecutiv.

Medicii i-au atenționat pe părinții fetei că o astfel de activitate nu este sănătoasă și că, în timp, ar putea să existe consecințe grave. Corpul uman nu este construit pentru astfel de efort, așa că ea s-ar putea răni, iar coloana vertebrală i-ar putea fi afectată.

Mama Annei spune că fiica ei nu va face asta toată viața și că visul ei este să ajungă o atletă renumită.