Fetița jucatorului Constantin Schumacher a decedat

Apropo.ro / 18.03.2005, 10:00
Fetița jucatorului Constantin Schumacher a decedat
Fetița jucatorului echipei Universitatea Craiova, Constantin Schumacher, a decedat, joi, la vîrsta de numai o luna, transmite corespondentul MEDIAFAX. Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat ca Schumacher a venit la el plîngînd, dupa antrenamentul efectuat

Fetița jucatorului echipei Universitatea Craiova, Constantin Schumacher, a decedat, joi, la vîrsta de numai o luna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat ca Schumacher a venit la el plîngînd, dupa antrenamentul efectuat joi dupa-amiaza, spunîndu-i ce s-a întîmplat.

„Am ramas surprins. I-am spus ca poate sa plece la Pitești, acolo unde locuiește familia sa”, a spus Badea, care a menționat ca jucatorul a fost însoțit la Pitești de tatal ginerului patronului Universitații Craiova, Dinel Staicu.

Tehnicianul formației craiovene a adaugat ca jucatorii vor pastra un moment de reculegere și vor evolua cu banderole negre în meciul cu Farul Constanța, programat, sîmbata, în etapa a XVII-a a Diviziei A, și ca, în cazul în care înmormîntarea fetiței va avea loc, duminica, la funeralii vor asista toți componenții formației.

Fetița lui Constantin Schumacher s-a nascut pe 14 februarie, jucatorul declarînd atunci ca este cel mai frumos cadou pe care soția i l-a facut de Sfîntul Valentin. Jucatorul mai are o fetița, în vîrsta de trei ani.

Mediafax