Fetițe dulci, ca-n București…

Apropo.ro / 13.02.2005, 16:00
Fetițe dulci, ca-n București...
Buuun... Și-acum sa vedem ce s-a întîmplat în presa adevarata. Începem cu o bomba din Evenimentul (7 februarie): la ultima slujba, Papa Ioan Paul al II-lea a facut playback! Ce-or zice acum fetele de la Blondy? "Exista un Dumnezeu!" Colegiul Național pentru Studierea


Buuun… Și-acum sa vedem ce s-a întîmplat în presa adevarata. Începem cu o bomba din Evenimentul (7 februarie): la ultima slujba, Papa Ioan Paul al II-lea a facut playback! Ce-or zice acum fetele de la Blondy? „Exista un Dumnezeu!”

Colegiul Național pentru Studierea arhivelor Securitații a confirmat, marți, ca informațiile publicate de „Academia Cațavencu” (nr.3/2005), în materialul „C.V. Tudor i-a plasat fetițe de 15 ani lui Eugen Barbu”, corespund dosarelor originale existente în arhiva CNSAS. Secretarul Colegiului, Constantin Buchet, a demisionat miercuri, dupa ce s-a dovedit ca a mințit atunci cand i-a luat apararea lui Vadim. („Cotidianul”, 9 februarie).

Singurul mister care persista înca este ce fel de fetițe erau alea de 15 ani, pe care le intermedia Vadim. De la un liceu teoretic de Securitate, din centrul Capitalei, sau de la școala profesionala de meserii de pe centura?

O alta veste buna vine din „Evenimentul zilei” (9 februarie): o echipa de psihologi și matematicieni britanici a descoperit formula …

Citiți articolul în întregime și aflați care sunt cele mai mari perle din presa scrisa, doar din

Tags: