„Fiara” isi ascute coltii pentru CFR

De: Mirel Mircea / 31.01.2008, 15:41
Marius Lacatus a declarat ca Steaua trebuie sa castige cu meciul cu CFR Cluj pentru a mai putea spera la titlul national

Marius Lacatus a declarat ca Steaua trebuie sa castige cu meciul cu CFR Cluj pentru a mai putea spera la titlul national.

"Meciul cu CFR Cluj este decisiv pentru noi in lupta pentru titlu. In fotbal se pot intampla multe. Ne dorim foarte mult sa castigam acest joc si sa ne apropiem cat mai mult de ei si sa profitam, cat putem, de pasii gresiti facuti de ei. Daca nu vom castiga acel meci, putem spune ca lupta pentru titlu s-a incheiat", a spus Lacatus pentru siteul oficial al clubului Steaua.

Antrenorul stelist s-a aratat deranjat de zvonurile cu privire la conditionarea functiei sale de meciul cu CFR.

"Ma deranjeaza zvonurile din presa cu privire la conditionarea functiei mele de meciul cu CFR Cluj. Nu este normal ca unele stiri sa fie date de dragul de a fi date si pentru a lua fata cititorilor si a telespectatorilor. Daca aparea o declaratie vazuta de mine a patronului, a managerului sau a presedintelui cu privire la o demitere, ar fi fost altceva", a mai spus Lacatus.

Spre deosibire de cei de la CFR, "Fiara" considera ca Rapid si Unirea Urziceni nu trebuie neglijate in lupta pentru titlu.

"Conducerea celor de la CFR Cluj se inseala atunci cand spune ca lupta se da intre ei si Steaua. Lumea omite Rapidul sau Urziceniul. Rapidul, insa, este la cinci puncte de CFR si oricand poate profita de duelurile indirecte", a declarat Lacatus.

In final, tehnicianul Stelei a facut apel la suporteri, cerandu-le sa vina in numar cat mai mare la stadion.

"Suporterii sa fie alaturi de noi, in numar cat mai mare. Eu de-abia astept sa inceapa campionatul si sper ca, odata cu meciul cu CFR Cluj, stadionul sa fie plin si sa ramana asa la toate meciurile pe care le avem pana la final", a incheiat Lacatus.