Ficatul lui Cristi Minculescu a murit, traiasca transplantul!

De: Dragos Tanase / 12.02.2009, 22:28
Ficatul lui Cristi Minculescu a murit, traiasca transplantul!
Cristi Minculescu nu are cancer sau ciroza, doar o boala hepato-renala genetica si are nevoie de un transplant de ficat.

Astazi a circulat, prin mass-media, vestea ca solistul trupei IRIS, Cristi Minculescu, este internat intr-o clinica din Germania, in stare grava, pentru analize si tratament.

"Gura lumii" spune ca artistul nu s-a protejat foarte mult in fata cirozei sacaitoare de care se credea ca sufera de cativa ani incoace.

Barfitorii sunt convinsi ca alcoolul consumat i-a grabit starea in care se afla acum, dar medicii romani sunt de alta parere.

Intr-o conferinta de presa, organizata tot astazi, doctorul Dorel Sandesc a dezmintit ca ar fi vorba de cancer sau ciroza.

"Boala de care sufera e polichistica hepato-renala. Este o boala genetica. Te nasti cu ea, o mostenesti. Cristi a mostenit-o de la tatal sau", a spus acesta, citat de Mediafax.

Astfel, Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat, sotia sa fiind unul dintre posibilii donatori.

Impresarul trupei IRIS, Cosmin Nicoara, a precizat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, ca au hotarat, la recomandarea medicilor, sa intrerupa turneul care trebuia sa inceapa astazi.

“El nu mai poate face fata acestui ritm", a marturisit acesta.

Mai multe detalii despre starea lui Cristi Minculescu, pe Mediafax.ro!

VEZI AICI O BIOGRAFIE SI O GALERIE FOTO CU CRISTI MINCULESCU!

IRIS – Vis pierdut:

 

 

Lasa aici un mesaj de incurajare pentru Cristi Minculescu si trupa IRIS!

Â