Fii in forma cu Davina

Apropo.ro / 14.01.2008, 16:32
Fii in forma cu Davina
Sigur nu v-o mai amintiti pe frumoasa Davina de la MTV, ITV, Big Brother din SUA?

Sigur nu v-o mai amintiti pe frumoasa Davina de la MTV, ITV, Big Brother din SUA?

Davina nu sta degeaba si ne invita, dupa cum este si la moda printre vedete, sa facem fitness impreuna. Ne prezinta trucuri despre cum sa aratam mai bine ca niciodata pe noul ei DVD, dupa ce vedeta a trebuit sa revina la silueta pe care o avea inainte de a fi mamica.

Davina spune" nu te stresezi cu atatea exercitii diferite despre cum sa ai un abdomen plat. De asemenea nici exercitiile pentru fundulet nu sunt de ocolit. Cu toate aceste exercitii vei fi in forma si iti vei gasi starea de bine pe care ti-o doresti in fiecare zi. Nu uita de incalzirea de dinaintea fiecarui exercitiu. Un usor jogging, putin stretching va rezolva totul".

Exercitiu pentru abdomen

Ridica-te pe varfuri stand in acelasi timp rezemat de un perete. Stai mandru/mandra ca un brad. Tragi aer in piept, pieptul inainte. Mentine pozitia cateva secunde si revii in repaos. Repeta.

Exercitiu pentru fese

Sprijina-te cu mainile pe un scaun. Ridica in mod repetat un picior in spate, arcuindu-ti spatele in acelasi timp. Atentie nu exagera sa nu ramai si cu dureri. Exercitiu ca la balet. Dupa repetari vei vedea ca functioneaza.