Fii mai bun decat „iubitul” ei pe baza de baterii!

Apropo.ro / 04.10.2011, 12:46
Fii mai bun decat
Sexgen.ro iti da cateva sfaturi care te vor ajuta sa te folosesti de tot arsenalul tau, la potential maxim, avand ca rezultat un orgasm fantastic.

Folosind degetul mare

Foloseste-ti degetul mare pentru a aplica presiune asupra Punctului G, ca si cum ai dori sa iti lasi amprenta degetului pe peretele vaginal. Zona pe care o cauti este situala la aproximativ 5 cm in interiorul vaginului, pe partea din fata. Puntul G reactioneaza la presiune mai mare, comparativ cu clitorisul.

O metoda alternativa de stimulare a Punctului G este introducerea degetului aratator in interiorul vaginului, curbat in pozitia „come-hither” in timp ce, folosindu-te de cealalta mana, aplica presiune chiar pe osul pubian. Aceasta dubla stimulare accelereaza sensibilitatea.

Fii mai bun decat „iubitul” ei pe baza de baterii!

Folosind limba

Una dintre cele mai subestimate tehnici de sex oral este folosirea limbii, fara a o misca.

Este o metoda excelenta de a produce orgasmul, precum si un bun moment de ragaz in timpul actului sexual, in sine. Tot ce trebuie sa faci este sa iti impingi limba, cu grija, in interiorul vulvei si sa o lasi pe ea sa faca toata treaba si sa stabileasca ritmul si intensitatea presiunii.

Afla mai multe de pe Sexgen.ro!