Fiica Andei Călugăreanu, acuzată de prostituție

De: Mia Nicolescu / 03.10.2012, 09:15
Fiica Andei Călugăreanu, acuzată de prostituție
Se bănuiește că în apartamentul în care locuiește fiica Andei Călugăreanu locuiesc și diverse femei care oferă servicii sexuale

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Happy Hour” de la ProTV, chiar de administratorul blocului în care locuiește Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu.

Stau persoane dubioase. Legal stau trei, dar de fapt sunt cinci. Au fost scandaluri, s-au bătut s-au tăiat. Prestează tot felul de servicii sexuale. Se perindă tot felul de bărbați și femei în acea locuință. Nu stau mai mult de o oră, două. Am avut probleme cu ei, am chemat poliția. Cei care vin la ea mi-au spart geamurile, mi-au zgâriat mașina, m-au amenințat.(…) Umblă cu cerșitul pe la emisiunii. Are datorie 348 de milioane. Ea nu a plătit nimic, timp de 10 ani. A plătit doar de două ori întreținerea. O dăm în judecată”, a declarat administratorul blocului.

Ioana Tufaru (33) a apărut zilele trecute cu un nou „look”. A reușit să slăbească 120 de kilograme după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului. Acum cântărește 90 de kilograme, însă pielea atârnă pe ea și nu lipsesc celulita și vergeturile.