Fiica artistei Salma Hayek debutează ca actriţă

De: Nicoleta Nicolae / 06.08.2015, 16:00
Fiica artistei Salma Hayek debutează ca actriţă
Valentina, fiica în vârstă de şapte ani a Salmei Hayek, va debuta în curând ca actriţă şi va asigura vocea unui personaj principal în versiunea franceză a filmului de animaţie "The Prophet" (2014), informează contactmusic.com.

Valentina, singurul copil al celebrei actriţe mexicane cu miliardarul francez François-Henri Pinault, este trilingvă şi va asigura vocea personajului Almitra, fiica personajului jucat de Salma Hayek în acest film, Kamila, pentru versiunea tradusă în limba franceză a peliculei.

„Valentina va asigura vocea unei fetiţe, în franceză. Quvenzhane Wallis asigură vocea acelui personaj în versiunea filmului în limba engleză”, a spus Salma Hayek.

În afară de limba franceză, Valentina vorbeşte fluent alte două limbi – spaniolă, care este limba maternă a mamei sale, şi engleză.

Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din „Frida” (2002). Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american „Betty cea urâtă din New York”.

Actriţa americană de origine mexicană este în prezent în turneu de promovare a filmului de animaţie „The Prophet”, pentru care şi-a împrumutat vocea alături de nume mari de la Hollywood, precum Liam Neeson, Alfred Molina şi Frank Langella.

Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiţă, Valentina, în vârstă de şapte ani.