Fiica cea mare a rapper-ului Puya, ameninţată: „Se laudă că îi ia gâtul, că mă lasă fără un copil”

Apropo.ro / 29.05.2018, 17:16
Fiica cea mare a rapper-ului Puya, ameninţată:
Puya a făcut dezvăluiri pe reţelele de socializare. Fata lui cea mare este ameninţată cu moartea: "Se laudă că îi ia gâtul, că mă lasă fără un copil"

Ironia sorţii! Fiica cea mare a rapperului Puya, premiată de Poliţia Română! Cum arată familia artistului

Fiica cea mare a rapper-ului Puya a fost amenintaţă, iar artistul a luat măsuri de precauţie. Puya a publicat pe retelele de socializare mesajul primit de la o femeie.

„Cineva se laudă pe net că ‘o să îi ia gâtul Melisei’ (fata mea cea mare) şi că ‘o să mă lase fără un copil’… mi-am spus: eee, na, e clar că avem de-a face cu bolnavi psihic, frustraţi nebuni! Dar când vine vorba să îmi apar copiii, eu sunt cel mai nebun!!! Şi când zic nebun, mă gandesc la Spitalul de Psihiatrie Obregia…nu la nebunatic, nonconformist, out of the box etc’… ce să fac acum? Îmi vine în cap cazul celor 2 copii de 16 ani care au tăiat gâtul celor 2 batranei de treaba care i-au luat cu autostopul… şi nici acum nu îşi regretă fapta! Deci se poate!  Oricine ai fi, stai liniştit/ă. În lumea asta cretină, copiii mei nu merg nici până la pâine singuri! Şi ai să vezi că în toată povestea asta eu o să fiu NEBUNUL, nu tu!”, a spus Puya.