Fiica Danei Săvuică îşi lansează propria linie de haine!

Apropo.ro / 06.11.2012, 08:00
Fiica Danei Săvuică îşi lansează propria linie de haine!
Julie, fiica Danei Savuică, îşi doreşte să o urmeze pe mama sa în domeniul modei!

Julie

Proaspăt absolventă de liceu şi studentă în anul I la Facultatea de Ştiinţe Politice, secţia limba engleză, din cadrul Universităţii Bucureşti, Julie s-a apucat serios de treabă încă din vară pentru a pregăti lansarea unei linii de haine şi accesorii , Juliette!

Julie, fiica Danei Savuica

Fiind alături de mama ei în realizarea diferitelor colecţii de haine şi accesorii pe care Dana le prezintă exclusiv pe cel mai mare club de shopping online, Julie a învăţat să realizeze stylingul în funcţie de tendinţe cât şi de dorinţele consumatoarelor de modă.

Julie

„Când mă duceam la şcoală, inevitabil unul dintre subiectele discutate între fete era moda. La Jean Monnet se pune mare preţ pe imagine şi de fiecare dată asistam la o adevărată paradă a modei pe coridoarele şcolii. Chiar şi când s-au introdus uniformele, directoarele şcolii ne-au consultat la design. Acum sunt studentă şi pot spune că subiectul modă mă urmăreşte peste tot. Bobocii se pregătesc de baluri, vin sărbătorile şi toată lumea vrea să arate cool. Plus, vreau să fiu independentă financiar, să fac ceva ca să am bani de buzunar pentru că am cheltuieli şi sunt conştientă că trebuie să particip şi eu la acoperirea lor. Imi doresc să găsesc un job dar până atunci încerc să urmez ideea mamei mele şi anume de a lansa o linie de haine pentru adolescente. Imi place moda, îmi place să fac shopping şi ştiu ce îşi doreşte generatia mea. „Juliette” este un brand ce va ţinti ca target tinerele care îşi doresc să poarte haine smart dar la preţuri atractive. Vor fi haine de zi cât şi de ocazie”, spune fiica Danei Săvuică.