Fiica Danielei Gyorfi a împlinit 1 an! (Poze)

Apropo.ro / 17.02.2012, 13:00
Fiica Danielei Gyorfi a împlinit 1 an! (Poze)
Parcă mai ieri aflam că Daniela Gyorfi devenea mama unei superbe fetițe, iar astăzi aflăm că micuța Maria a împlinit un anișor. Artista își mai dorește copii.

Maria, fiica Danielei Gyorfi și a lui George Tal, a împlinit 1 an. Părinții au amânat puțin peterecerea micuței, din cauza intervenției chirurgicale, la sâni, la care a fost supusă Daniela.

„Din păcate, timpul nu prea a ținut cu noi ca să putem să-i facem o petrecere cu nașii, cu prietenii de la Galați, cu prietenii de la Târgu-Mureș. Dar am primit foarte multe telefoane. Ea a primit foarte multe cadouri… Și important este că suntem împreună”, a spus Daniela, în emisiunea Acces Direct.

Maria

Maria a împlinit 1 anișor!

„Eu mai copilăream, chiar dacă vârsta nu mai era de copilărie. Noi suntem oameni de carieră și suntem un pic egoiști, ne gândim mereu că avem tot felul de proiecte. Mă bucur că am putut face până la urmă acest lucru, absolut firesc pentru o femeie. Până la urmă asta rămâne după noi, restul, banii, casele, mașinile, faima…s-ar putea ca mâine să nu le mai ai”, a spus Daniela.

Daniela Gyorfi nu ar spune nu unui al doilea copil, dacă ar mai rămâne însărcinată. Cu bucurie i-ar face un frățior sau o surioară Mariei.