Fiica de 9 ani a Ioanei Ginghină este vegetariană: „Ruxandra nu mai consumă carne”

De: Alexandra Necsoiu / 18.07.2017, 15:26
Fiica de 9 ani a Ioanei Ginghină este vegetariană:
Ioana Ginghină, pe care fanii o pot urmări începând de mâine în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, exclusiv pe antenaplay.ro, este pe cale să devină vegetariană. Actriţa se gândeşte tot mai serios să facă acest pas de dragul fiicei sale, care a renunţat la carne de aproximativ un an.

Iniţial, a crezut că este un moft, dar ulterior s-a convins că nu este deloc aşa. Întrucât fetiţa ei, Ruxandra, s-a hotărât să nu mai mănânce carne, Ioana Ginghină a schimbat complet meniul familiei.

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, pe care îl promovează prin intermediul site-ului său, actriţa a avut grijă ca ea şi soţul ei să ţină pasul cu micuţa lor, deci s-au adaptat şi ei noului stil alimentar. Prin urmare, Ioana şi Alexandru nu au mai mâncat produse din carne de faţă cu fiica lor.

“Ne bate gândul să devenim vegetarieni, pentru că avem deja un vegetarian în casă. De un an de zile, Ruxandra nu mai consumă carne. Pur şi simplu, într-o zi, a zis că nu mai vrea să mănânce carne. La început, am crezut că e un moft.”, a mărturisit Ioana Ginghină. 

Zilele acestea, Ioana Ginghină îşi petrece vacanţa de vara împreună cu familia sa în Grecia, urmând ca la sfârşitul lunii iulie să revină pe platourile de filmare, pentru a-i da viaţă personajului său (Geanina), în continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”.