Fiica Ioanei Ginghină este vegetariană: „Ruxandra nu mai consumă carne de doi ani”

Apropo.ro / 16.07.2018, 15:22
Fiica Ioanei Ginghină este vegetariană:
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol nu mai consumă carne. Actorii au devenit vegetarieni în vara anului trecut, ca urmare a stilului de viaţă adoptat de fiica lor, Ruxandra, încă din 2016.

Iniţial, a crezut că este un moft, dar ulterior s-a convins că nu este deloc aşa. Întrucât fetiţa ei, Ruxandra, s-a hotărât să nu mai mănânce carne, Ioana Ginghină a schimbat complet meniul familiei.

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, pe care îl promovează prin intermediul site-ului său, actriţa a avut grijă ca ea şi soţul ei să ţină pasul cu micuţa lor, deci s-au adaptat şi ei noului stil alimentar. Prin urmare, Ioana şi Alexandru nu au mai mâncat produse din carne.

În primă fază, hotărârea fiicei sale a cam panicat-o pe Ioana Ginghină. “Când Ruxi a decis să nu mai mănânce carne, m-am dus la un nutriţionist, să-mi zică dacă e OK pentru creşterea ei. Mi-a spus că atât timp cât mănâncă ou, albuşul de ou fiind proteina animală perfectă, e OK. Noi avem animale şi, la un moment dat, s-a prins care e procesul, pentru că aveam şi găini pe vremea aceea. Efectiv, a zis: «Eu de azi nu mai mănânc carne!». Noi nu am băgat-o în seamă. Ruxi mergea atunci la afterschool, nu am spus acolo să îi scoată carnea din meniu şi erau zile întregi în care mi se spunea: «Vedeţi că nu mănâncă!» Ea face acum doi ani de când e vegetariană!”, a precizat actriţa.