Fiica legendarei Veronica a moştenit frumuseţea mamei ei! Cum arată Ana

De: Nicoleta Nicolae / 04.08.2016, 08:56

Fiica legendarei Veronica a moştenit frumuseţea mamei ei! Cum arată Ana
În 1972, la numai patru anişori, ”Veronica” uimea prin talentul şi maturitatea ei! Nu de puţine ori a fost comparată cu legendara Shirley Temple de peste Ocean.


Lulu Mihăescu interpreta rolul eroinei principale pornite într-o aventură fantastică plină de personaje care mai de care mai haioase. Copila de atunci, savuroasă prin chipul de păpuşă şi vocea gingaşă, a devenit femeie în toatpă firea: are 48 de ani şi o fiică de 24 de ani care-i seamănă.
Discretă din fire, actriţa nu postează pe Facebook fotografii personale, aşa că fiica ei, Ana, a fost ferită mereu de ochiul critic şi curiozitatea publicului larg. La o primă vedere, frumoasa Ana a moştenit frumuseţea mamei, dar nu şi talentul actoricesc.

În loc să meargă la preselecţii pentru vreun film şi la castinguri, Ana visează să călătorească în jurul lumii. De altfel, a intrat în cursa pentru job-ul de vis în cadrul unui concurs lansat de compania Chief World Explorer, trimiţând un filmuleţ de prezentare. Firma pune la bătaie 100.000 de dolari, pe care îi oferă celui ales să pornească în această aventură.
Ea trăieşte alături de mama ei în Canada, în Vancouver.