Fiica lui Alec Baldwin, în vârstă de cinci luni, a fost percheziționată pe aeroport

De: Marian Andrei / 30.01.2014, 09:51
Fiica lui Alec Baldwin, în vârstă de cinci luni, a fost percheziționată pe aeroport
Actorul american Alec Baldwin s-a declarat indignat după ce personalul de securitate dintr-un aeroport din Bahamas a decis să o percheziționeze, luni, pe fiica sa în vârstă de cinci luni.

Starul, soția sa și Carmen, bebelușul cuplului, se întorceau la New York după o scurtă vacanță petrecută în Bahamas.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Luăm avionul din Nassau, Bahamas, către New York. Administrația pentru securitatea aeriană (TSA) «a selecționat-o în mod arbitrar» pe fiica mea în vârstă de cinci luni pentru o percheziție corporală. Nu glumesc. Călătoria spre Statele Unite este o rușine!”, a declarat Alec Baldwin, într-un mesaj postat pe Twitter.

Un director de la Departamentul pentru Securitate Națională a declarat pentru NBC News că Administrația pentru Siguranța Transporturilor Aeriene nu operează astfel de percheziții în Bahamas, ci doar pe teritoriul Statelor Unite.

Același oficial american a spus că percheziționarea pasagerilor este supravegheată în Bahamas de Nassau Airport Authority.

Înainte de acest incident, Alec Baldwin publicase pe Twitter o serie de fotografii alături de soția și de fiica lui în timpul vacanței petrecute pe insula din Marea Caraibilor.