Fiica lui Cornel Palade concurează la „Zaza Sing”

De: Alexandra Necsoiu / 09.05.2017, 12:07
Fiica lui Cornel Palade concurează la „Zaza Sing”
Când ai crescut cu un tată artist, scena e locul unde te simţi cel mai bine. Aşa este şi cazul Adei, fiica lui Cornel Palade, care miercurea aceasta este concurentă într-o nouă ediţie „Zaza Sing”. Actriţă şi cântăreaţă, aceasta e decisă să se distreze în show-ul de la Antena 1 şi să arate cât de bine stăpâneşte versurile. Competiţia e una cât se poate de savuroasă, pentru că în aceeaşi ediţie telespectatorii se vor întâlni şi cu simpaticul Robert, concurent permanent în show-ul „Chefi la cuţite”, care de data aceasta vrea să-şi încerce norocul şi la karaoke, dacă la cratiţă nu i-a reuşit.

 Şi RATB-ul are un reprezentant de seamă, probabil cel mai simpatic şi artist vatman, care mărturiseşte că are o pasiune pentru versuri şi că i se întâmplă des să asculte sunetul scos de roţile de tramvai pentru a identifica sunete. Cine sunt ceilalţi concurenţi şi prin ce probe vor trece, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30, la Zaza Sing.

Muzica şi distracţia se împletesc şi cu poveştile în această ediţie. Fiica lui Cornel Palade va povesti cum a început ea să cânte şi cum e să joace pe aceeaşi scenă cu tatăl ei. „Pe lângă faptul că e un privilegiu să fii fiica lui Cornel Palade, e şi un statut de care trebuie să am foarte mare grijă. Nu sunt mulţi la fel de norocoşi ca mine. Muzica am descoperit-o la 4 ani. Era de Crăciun, îl aşteptam pe tata acasă şi cântam”, spune ea. Iar pentru că în momentul în care a început să cânte tatăl ei a intrat în casă, şi-a spus atunci că asta e soluţia: să cânte.

Trei vedete îndrăgite se vor alătura şi ele lui Liviu Vârciu pe scena „Zaza Sing” miercurea aceasta: Anca Ţurcaşiu, Luminiţa Anghel şi Şerban Copoţ sunt gata să facă echipă cu cei trei finalişti ai ediţiei şi să pună la bătaie toate cunoştinţele lor în materie de versuri. Cine va câştiga rămâne de văzut miercuri la „Zaza Sing”.