Fiica lui Cornel Palade, pe scena X Factor fără ştirea actorului

De: Cristiana Trifu / 28.09.2017, 12:00
Fiica lui Cornel Palade, pe scena X Factor fără ştirea actorului
O legătură extrem de apropiată cu părinţii poate uneori să contribuie cu şi mai mari emoţii pentru un concurent care urcă pe scena X Factor. Este şi cazul celebrului actor Cornel Palade, care nu a ştiut nicio clipă că fiica lui s-a înscris la audiţii.

Ada Palade, în vârstă de 28 de ani, este deja actriţă şi cântă într-o trupă, aşa că este învăţată cu scena. Nu a reuşit însă să se obişnuiască nici până acum cu emoţiile pe care le are atunci când ştie că tatăl său este printre spectatori.

Tocmai de aceea, Ada şi mama sa i-au spus actorului că pleacă împreună la cumpărături, iar acesta nici nu avea cum să bănuiască ce urma să se întâmple. ” Nu ştie că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aş fi fost tensionată dacă aş fi ştiut că este în sală”, a povestit Ada în faţa celor patru juraţi.

Ca şi alţi artişti ai căror părinţi au dovedit în lumea artistică, Ada simte nevoia să reuşească datorită calităţilor sale şi nu ca urmare a numelui pe care îl poartă. ”Am aşteptări mari de la mine, aşa cum lumea îl cunoaşte pe tata şi ştie ce fel de om este, aş vrea să mă cunoască şi pe mine”, a mărturisit fiica lui Cornel Palade.

Admirator al ”cuplului” Ţociu-Palade, Ştefan Bănică jr a vrut să ştie dacă prietenul tatălui său a încurajat-o pe Ada să urmeze o carieră în muzică. Răspunsul Adei l-a uimit însă: ”M-a ascultat, a zis că ar fi bine să nu mai cânt!”, a declarat râzând Ada. Care a fost motivul, dar şi ce i-au spus Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică jr şi Carla’s Dreams după ce au urmărit prestaţia ei, telespectatorii vor putea afla vineri, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediţie a emisiunii ”X Factor”.