Fiica lui Ion Dichiseanu: Tata trece printr-o cumpănă; nu are legătură cu Sars Cov2

De: Ana Obretin / 01.02.2021, 18:50
Fiica lui Ion Dichiseanu: Tata trece printr-o cumpănă; nu are legătură cu Sars Cov2

Fiica actorului Ion Dichiseanu, Ioana Dichiseanu, spune că tatăl său are probleme de sănătate, în urma unei „investigații făcute greșit” în urmă cu două luni într-o clinică privată.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legătura cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Potrivit Antena 3, actorul ar fi internat în spital în stare gravă, cu afecțiuni pulmonare.

În vârstă de 87 de ani, Ion Dichiseanu este unul dintre cei mai longevivi artiști români, cu o carieră de 60 de ani. A jucat pe scena Teatrului Nottara, în spectacole de teatru TV şi radiofonic și în zeci de filme.

În cinema, a debutat în 1961, în ”Darclée”, de Mihai Iacob, un film care a foct inclus în competiţia oficială a Festivalului de la Cannes. Este cunoscut publicului din serialul „Toate pânzele sus” și din filme ca „Trandafirul galben”, de Doru Năstase, „Revanşa”, de Sergiu Nicolaescu, „Pistruiatul”, de Francisc Munteanu etc.

În 2002 a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arşinel, Ion Dichiseanu şi Sergiu Nicolaescu, omagiaţi cu stele pe Aleea Celebrităţilor

Foto: Facebook/ Ion Dichiseanu