Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă

Apropo.ro / 06.06.2013, 09:53

Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă
Paris Jackson, fiica cântăreţului Michael Jackson, a fost transportată de urgenţă la spital după o posibilă tentativă de sinucidere, relatează site-ul TMZ.


Serviciile de ambulanţă din Los Angeles au fost solicitate de urgenţă, miercuri dimineaţă, la reşedinţa familiei Jackson din Calabasas.
Surse medicale au declarat că ar putea fi vorba de o „supradoză” şi că pacientul a fost transportat la spital.
Însă bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei că este vorba de o tentativă de sinucidere. „A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest”, a precizat avocatul.

Conform The Sun, Fata lui Michael Jackson, Paris, a încercat să se sinucidă după ce i s-a interzis să meargă la un concert de-al lui Marilyn Manson.
Adolescenta de 15 ani şi-ar fi pierdut calmul şi a ţipat la o rudă care i-a spus că nu are voie. Apoi s-a închis în camera ei, unde şi-a tăiat venele şi a luat o supradoză de analgezice.
„Au apărut în presă tot felul de acuzaţii conform cărora Michael şi-a abuzat copii, detalii despre abuzul lui de droguri şi chiar articolele care spuneau că nu e tatăl biologic al copiilor”, a declarat o sursă apropiată familiei Jackson.

„Paris trebuia să depună mărtutrie şi în procesul împotriva AEG. Toate astea şi-au spus cuvântul”, a completat sursa.