Fiica lui Victor Ciorbea trăieşte pe picior mare în America. Are un apartament de lux de 750.000 $ – Imagini din interior

Apropo.ro / 22.06.2018, 14:28
Fiica lui Victor Ciorbea trăieşte pe picior mare în America. Are un apartament de lux de 750.000 $ - Imagini din interior
Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, are o fiică stabilită în America, unde a absolvit prestigioasa Universitate Harvard.

Este vorba de Oana Ciorbea, care este stabilită în America de ani buni şi lucrează pentru o companie de pe Wall Street. Oana Ciorbea s-a căsătorit cu omul de afaceri Chandler Joel Reed în vara anului 2013.

Cum arăta Victor Ciorbea la nunta cu soţia lui, Lacrima, de acum 38 de ani! Fostul prim-ministru semăna cu un cântăreţ rock

Cum a câştigat Victor Ciorbea peste 1,2 milioane de euro

Uite în ce vilă de lux stă Victor Ciorbea! Casa este într-o zonă exclusivistă şi are 700 de metri pătraţi – FOTO

Chandler Joel Reed este, la rândul său, un om de afaceri prosper, lucrând la o mare companie americană care manageriaza bunuri şi investiţii de aproximativ 30 de miliarde de dolari.
Nunta celor doi a avut loc în vara anului 2013, la New York şi a beneficiat de un eveniment fastuos.Tocmai pentru că are o situaţie financiară bună, Oana şi-a permis să-şi achiziţioneze un apartament în Manhattan, unul dintre cele mai exclusiviste din New York.

Pe numele Oanei Ciorbea figurează un apartament cu o suprafaţă de 98 de metri pătraţi, estimat pe site-urile de imobiliare la 750.000 de dolari. Dupa ce Oana s-a măritat, ea a scos apartamentul la închiriat, preţul cerut fiind de 4.350 de dolari pe lună, scrie stirilekanald.