Fiica lui Whitney Houston s-a drogat după înmormântarea mamei sale

De: Mia Nicolescu / 20.02.2012, 10:00
Fiica lui Whitney Houston s-a drogat după înmormântarea mamei sale
Bobbi Christina, fiica lui Whitney Houston, s-a drogat pentru a trece peste durerea lasată în suflet de moartea mamei sale.

Duminică, după înmormântarea lui Whitney Houston, în loc să meargă cu rudele sale la un restaurant din Newark, orașul natal al lui Whitney, Bobbi Christina a profitat de neatenția celor din jur și a plecat pentru că își dorea să fie singură.

„Toată lumea era disperată șl o suna pe Bobbi Kristina”, a declarat un prieten al familiei Houston unei publicații americane. „Era foarte mare agitația după înmormântare, așa că Bobbi Kristina s-a strecurat”, a declarat o sursă.

Se pare că tânăra a fost găsită în timp ce fuma iarbă imediat după ce a primit vestea că mama ei a murit. Membrii familiei nu știau dacă este mai bine să o interneze la dezintoxicare sau să o lase să-și plângă mama alături de familie.

Au încercat s-o salveze pe Whitney și n-au putut. Acum, se tem că Bobbi Kristina ar putea avea aceeași soartă și că nu vor putea evita acest lucru”, a mai spus prietenul familiei Houston.

Se pare că fiica lui Whitney Houston a suferit după ce tatăl ei, Bobby Brown, a plecat de la înmormântare. „Asta i-a pus capac lui Bobbi Kristina„.

Fotografii cu Bobbi Christina prizând cocaină au apărut încă de anul trecut.