Fiica lui Whitney Houston se iubește cu fratele ei

Apropo.ro / 13.08.2012, 11:30
Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, are o relație cu fratele ei. Cei doi recunosc povestea lor de dragoste!

Bobbi Kristina Brown a trăit sub același acoperiș cu Nick Gordon, în casa lui Whitney Houston, ca frate și soră timp de 10 ani.

După moartea artistei, lucrurile au luat o altă întorsătură decât cea așteptată. Cei doi s-au apropiat mult, până au devenit iubiți, iar dragostea lor este împărtășită și pe internet, mai precis pe Twitter, unde Kristina îi face acestuia declarații de amor.

Mai mult, fiica lui Whitney și a lui Bobby Brown își arată cu mândrie inelul cu diamant pe care îl poartă, dar nu menționează nimic de unde l-ar fi primit sau dacă ar fi unul de logodnă.

Bobbi Kristina si Nick au acelasi tatuaj pe mana

Bobbi Kristina și Nick au același tatuaj pe mână

El este unul dintre motivele pentru care încă mai zâmbesc. Te iubesc booboo (n.r. – Nick Gordon), pentru totdeauna. Acum am rămas doar noi doi„, este mesajul postat de fiica lui Whitney Houston pe Twitter, alături de o fotografie în care îl sărută pe Nick și își etalează inelul cu diamant.

Indiferent ce se întâmplă, această conexiune dintre noi va rămâne puternică pentru totdeauna. Te vom iubi și îți vom simți lipsa întotdeauna, dragă doamnă„, scrie Bobbi Kristina pe Twitter.

Despre Nick Gordon se știe că ar fi fiul adoptat al artistei, dar despre care nu a dorit să facă declarații publice, preferând discreția totală.

Whitney Houston alături de Nick și Bobbi Kristina

Whitney Houston, alături de Nick și Bobbi Kristina

În luna mai, reprezentanții televiziunii Lifetime au anunțat că Bobbi Kristina Brown – fiica în vârstă de 19 ani a cântăreței Whitney Houston -, mama acesteia, Cissy, fratele ei Gary și cumnata ei Pat Houston vor apărea într-un reality-show, care va fi difuzat pe micile ecrane în a doua jumătate a acestui an.

Citește mai multe detalii despre iubirea dintre Kristina și Nick Gordon, pe Mediafax.ro