Fiica Madonnei are o sosie în România, care debutează în muzică

De: Nicoleta Nicolae / 11.02.2015, 09:53
Fiica Madonnei are o sosie în România, care debutează în muzică
Lourdes Leon, fiica Madonnei, are o sosie în România, o sosie care are foarte multe trăsături în comun cu superstarul american: talent, carismă şi o voinţă de fier.

Cristiana, în vârstă de 17 ani, are toate atuurile pentru succes, iar acum lansează primul single din carieră.

Piesa de debut, “Spune-mi”, ne vorbeşte despre o iubire asupra căreia s-a aşternut un val de incertitudini şi de nesiguranţă.

“Spune-mi” evidenţiază cât de importantă este comunicarea într-o relaţie, speculaţiile şi gândurile nespuse având un efect distructiv asupra oricărei iubiri, indiferent cât de puternică şi intensă ar fi.

Foto: Bogdan ZAK

Cristiana studiază canto la Liceul de Artă “Dinu Lipatti” din Piteşti, iar încă din copilărie şi-a cultivat talentul şi a transformat pasiunea într-o carieră profesionistă.

“Sunt foarte entuziasmată de lansarea primului meu single. Este un moment important pentru mine şi mă bucur că îmi urmez visul meu cel mai de preţ: să cânt şi să mă dezvolt ca artistă” a declarat Cristiana.

Ea a adăugat: “Vreau să mulţumesc, pe această cale, părinţilor mei care mi-au susţinut întotdeauna pasiunea pentru muzică, managementului meu de la Live Artist şi casei de discuri Roton pentru că mi-au transpus visul în realitate”.