Fiica Ralucăi Moianu e de-o frumuseţe rară – FOTO

Apropo.ro / 25.06.2018, 13:46
Fiica Ralucăi Moianu e de-o frumuseţe rară - FOTO
Raluca Moianu, fostă prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” de la TVR, s-a împăcat cu Marius Ancuţa, soţul de care a divorţat în 2013, după ce a fost surprinsă de paparazzi în compania unui alt bărbat.

Potrivit presei mondene, de aproape un an, cei doi au început să apară împreună la diverse evenimente mondene, iar speculaţiile asupra unei împăcări au devenit tot mai dese.

Mai mult, prietenii buni ai celor doi susţin că aceştia formează din nou o familie, Marius Ancuţa revenind recent, cu tot cu bagaje, în vila din Pipera, alături de Raluca şi fiica lor, Ilinca.

Fosta prezentatoare de televiziune, Raluca Moianu are cu ce se mândri. Fiica ei este o adevărată domnişoară şi are pasiuni diverse. Pe lângă balet, mama sa a îndrumat-o spre modelling şi alte activităţi care peste ani ar putea să-i devină profesii.

În septembrie 2012, fosta prezentatoare tv şi cameramanul Andrei Băltăreţu au fost fotografiaţi în timp ce luau prânzul într-o pădure din apropierea Capitalei. După ce şi-au savurat masa compusă din produse de tip fast-food, cei doi au servit ca desert câteva îmbrăţişări şi săruturi tandre. Imediat după acest episod, Marius Ancuţa, soţul Ralucăi, a declarat pentru presă că nu este deloc surprins de escapada soţiei sale.