Fiica Ralucăi Moianu e de-o frumuseţe rară – FOTO

Apropo.ro / 20.07.2018, 10:53
Fiica Ralucăi Moianu e de-o frumuseţe rară - FOTO
Raluca Moianu, fostă prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” de la TVR,şi regretarul Marius Ancuţa au împreună o fiică pe nume Ilinca.

Fosta prezentatoare de televiziune, Raluca Moianu are cu ce se mândri. Fiica ei este o adevărată domnişoară şi are pasiuni diverse. Pe lângă balet, mama sa a îndrumat-o spre modelling şi alte activităţi care peste ani ar putea să-i devină profesii.

Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit

Fostul  soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit la vârsta de 50 de ani.  Marius Ancuţa era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi.

Vestea a morţii sale a fost dată chiar de foştii colegi ai postului de televiziune unde a lucrat. Ancuţa a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni slăbise enorm. Teribila boală i-a măcinat trupul. Cei care l-au văzut în ultimele luni de viaţă povestesc că nu cântărea mai mult de 50 de kilograme

„Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă. Marius ‘Mario Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă. Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi’, este mesajul emoţionant postat pe Facebook de foştii colegi.