Fiica regelui Mihai, arestată în SUA pentru lupte ilegale de cocoși

Apropo.ro / 16.08.2013, 10:00
Fiica regelui Mihai, arestată în SUA pentru lupte ilegale de cocoși
Principesa Irina, fiica regelui Mihai, și soțul ei, John Wesley Walker, au fost arestați joi în Statele Unite, pentru organizarea ilegală a unor lupte de cocoși.

Principesa Irina a României și soțul ei, John Wesley Walker, au organizat cel puțin zece lupte de cocoși la ferma lor din apropiere de Irrigon, în statul american Oregon, în perioada 1 aprilie 2012 – 19 mai 2013, potrivit procurorului.

Potrivit acuzării, luptele implicau zeci de cocoși, echipați cu cuțite sau alte obiecte tăioase atașate de picioare, luptând până la moarte într-un sport sângeros interzis în prezent în 50 de state americane, relatează portalul OregonLive.com.

Un arbitru supraveghea luptele și concesionarii vindeau bere și mâncare, iar cei care administrau acțiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzării.

John și Irina Walker, fiica regelui Mihai, – împreună cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, și Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, și prieteni din Hermiston, Mario „El Cuba” Perez, 62 de ani, și Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani – au fost acuzați de operarea unor jocuri de noroc ilegale și de sacrificarea ilegală a unor animale prin luptă la ferma soților Walker din Morrow County.

Pentru fiecare cap de acuzare, ei riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare și o amendă de 250.000 de dolari.

Citește mai multe detalii despre arestarea principesei Irina, pe Mediafax.ro