Fiica Stelei Popescu s-a mutat deja în vila regretatei actriţe. „Nu a aşteptat nici măcar să treacă perioada de doliu”

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 12:45
Fiica Stelei Popescu s-a mutat deja în vila regretatei actriţe. „Nu a aşteptat nici măcar să treacă perioada de doliu”
Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani.
Fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian,  s-a mutat deja în vila regretatei actriţe, lăsată moştenire.
 
„Doina s-a mutat deja în casa unde stătea Stela, la o săptămână – două după moartea ei. Nu a aşteptat nici măcar să treacă perioada de doliu. A cumpărat şi mansarda vilei. Acolo stătea un domn care a murit. Am auzit că vrea să scoată la licitaţie şi hainele Stelei Popescu. Plus că ea nu ar fi înfiată de la 16 ani, aşa cum se spune. Am înţeles că, în acte, abia pe la vârsta de 40 de ani a fost adoptată”, a declarat o vecină potrivit presei mondene.
 
Stela Popescu a fost una dintre cele mai bogate artiste din România. După mai bine de 60 de ani de carieră, cântăreaţa a reuşit să strângă o avere impresionantă. Stela Popescu avea două case pe pământ, una amplasată în centrul Capitalei şi evaluată la suma de 250.000 de euro, o vilă în staţiunea 2 Mai, dar şi un bloc cu trei etaje.

 Actriţa Stela Popescu a murit

STELA POPESCU – BIOGRAFIE, INFORMAŢII, POZE

Stela Popescu, avere fabuloasă: un bloc şi mai multe case. Imagini din interior

Genial! Motivul pentru care Stela Popescu şi-a respins admiratorii de când a rămas văduvă

Stela Popescu, despre dragostea vieţii ei, Puiu Maximilian. Mărturia emoţionantă a unei iubiri care a trecut graniţele timpului

Stela Popescu, drama din spatele zâmbetului! De ce nu a vrut niciodată copii

Actriţa spunea că blocul cu pricina este locuit de familia sa, câte un etaj pentru fiecare în parte: unul Stela Popescu, altul fiica sa adoptivă, şi cel de-al treilea revenindu-i nepoatei sale.

“Mai, trebuie sa aduni ceva ca doar ai muncit toata viata. N-ai baut prea mult, n-ai stricat banii pe toti pantofii la moda si te-ai mai stapanit din cand in cand. Si atunci, sigur ca da, strangi!”, spunea Stela Popescu.